Kom jij ons team versterken als Technisch Ontwerper?

Braaksma & Roos Architectenbureau zoekt een enthousiaste Technisch Ontwerper met gevorderde ervaring in REVIT. 

Per direct
Fulltime – 40 uur 

 

Over het bureau

Braaksma & Roos is een Haags architectenbureau met projecten door heel Nederland. Wij hebben een expertise in ontwerpend omgaan met erfgoed. Transformatie en eigentijdse (interieur)ontwerpen gaan bij ons hand in hand. Onze uitdaging ligt in het vinden van de perfect fit waarbij een nieuw programma en de bijzondere kwaliteiten van een bestaand gebouw in optimale balans zijn. Met een ervaren, gedreven multidisciplinair team werken wij aan projecten als de Westergasfabriek, het Eiffelgebouw in Maastricht, het Haags Gemeentemuseum en BK City – de bouwkundefaculteit van de TU Delft.

Functieomschrijving

Als technisch ontwerper houd je je bij Braaksma & Roos Architectenbureau bezig met tekenwerk in alle fasen van het bouwproces – van eenvoudig tot zeer complex. Daarnaast verwerk je input van adviseurs en integreer je BIM-gegevens. Het coördineren en bewaken van de kwaliteit van teken- en modelleerwerk is een belangrijke taak binnen jouw functie.

Jouw profiel 

Je bent  zelfstandig en gedreven en kan onder druk efficiënt, accuraat en doelmatig werken. Je hebt een proactieve en resultaatgerichte instelling. Je bent een echte teamspeler met een flexibele houding en sterke communicatieve vaardigheden. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met transformatie en herontwikkeling van bestaande gebouwen en nieuwbouw in historische context. Als technisch ontwerper binnen ons team ben je in staat om zowel op de kleinste details te focussen als het overzicht te bewaren.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden jou een fulltime baan (40 uur) in een sfeervolle en creatieve werkomgeving. Je komt te werken op een van de mooiste plekken van Den Haag – tegenover de Koninklijke stallen – in een inspirerende ontwerpstudio. Jouw collega’s zijn getalenteerde architecten, technisch ontwerpers, projectleiders en onderzoekers waar je nauw mee zult samenwerken. Binnen ons team krijg je veel verantwoordelijkheid maar ook de ruimte om je te ontwikkelen. Wij bieden je een salaris conform de cao voor architectenbureaus.

Functie-eisen

  • je bent Nederlandstalig in woord en geschrift
  • je hebt een afgeronde opleiding HBO Bouwkunde
  • je hebt minimaal 4 jaar werkervaring op een architectenbureau
  • ook heb je gevorderde ervaring met REVIT als modelleur in verschillende fasen
  • en gevorderde ervaring met AutoCad
  • daarnaast heb je aantoonbare ervaring met Naviswork
  • je hebt goede kennis van MS Office
  • je beschikt over de relevante kennis betreffende het bouwbesluit en overheidsregelingen
  • je werkt op niveau H conform het Handboek Functie-Indeling Architectenbureaus

Heb jij zin in deze uitdaging? Dan ontvangen wij jouw sollicatie graag digitaal. Wij vragen je om een motivatie, een CV en portfolio.

Braaksma & Roos Architectenbureau
t.a.v. Mevrouw M. van der Sanden
Toussaintkade 52
2513 CL Den Haag
info@braaksma-roos.nl