Wij zoeken stagiairs voor het nieuwe jaar!

Braaksma & Roos Architectenbureau zoekt twee gedreven en creatieve stagiair(e)s!

Fulltime – 40 uur
Per 1 januari 2018 

Het is zo gaaf als een ontwerp waaraan jij hebt gewerkt ook echt uitgevoerd wordt!
Sjoerd Marijnissen, stagiair

Over het bureau

Braaksma & Roos is een Haags architectenbureau met projecten door heel Nederland. Wij hebben een expertise in ontwerpend omgaan met erfgoed. Transformatie en eigentijdse (interieur)ontwerpen gaan bij ons hand in hand. Onze uitdaging ligt in het vinden van de perfect fit waarbij een nieuw programma en de bijzondere kwaliteiten van een bestaand gebouw in optimale balans zijn. Met een ervaren, gedreven multidisciplinair team werken wij aan projecten als de Westergasfabriek, het Eiffelgebouw in Maastricht, het Haags Gemeentemuseum en BK City – de bouwkundefaculteit van de TU Delft.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar twee enthousiaste en gedreven stagiair(e)s bouwkunde die ons team komen versterken. Je assisteert bij het ontwerpproces, het maken van beelden en presentaties voor architectenselecties en projecten.

Jouw profiel

Als stagiair(e) krijg je bij ons veel verantwoordelijkheid. Het is dus ook belangrijk dat je zeer zelfstandig bent en onder druk efficiënt, accuraat en doelmatig kan werken. Je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit en zet alles op alles om deadlines te halen. Je bent een echte teamspeler met een flexibele houding en sterke communicatieve vaardigheden.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden jou een fulltime stage (40 uur) in een sfeervolle en creatieve werkomgeving. Je komt te werken op een van de mooiste plekken van Den Haag – tegenover de Koninklijke stallen – in een inspirerende ontwerpstudio. Jouw collega’s zijn getalenteerde architecten, technisch ontwerpers, projectleiders en onderzoekers waar je nauw mee zult samenwerken. Binnen ons team krijg je veel optimaal de ruimte om je te ontwikkelen. Je gaat mee naar presentaties, loopt mee op de bouw – kortom: je maakt echt kennis met de praktijk van een architectenbureau. Wij bieden je een stagevergoeding van 500,- euro.

Functie-eisen

  • Je studeert bouwkunde op universitair (masterstudent) óf HBO niveau (>3e jaars)*
  • Je hebt ervaring en affiniteit met restauratie en herbestemming
  • Je hebt ervaring met AudoCAD, Sketchup, Photoshop en Indesign
  • Je bent creatief, zelfstandig en stressbestendig
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs?
  • Je bent beschikbaar voor een stageperiode van minimaal zes maanden

 

*Afgestudeerd? Dan kunnen we je helaas geen stageplaats bieden!

Heb jij zin in deze uitdaging? Dan ontvangen wij jouw sollicatie graag zo snel mogelijk digitaal! Wij vragen je om een motivatie, een CV en portfolio.

Braaksma & Roos Architectenbureau
T.a.v. Mevrouw M. van der Sanden
Toussaintkade 52
2513 CL Den Haag
info@braaksma-roos.nl