Vacature! Technisch ontwerper met ambitie als projectleider

Over ons
Braaksma & Roos Architectenbureau is in meer dan 40 jaar uitgegroeid tot expert in het ontwerpend omgaan met erfgoed. Transformatie, restauratie en spraakmakende nieuwbouw gaan bij ons hand in hand. Ons doel is om ontwerpen te maken die tot in de kern duurzaam zijn; verankerd in hun context, van hoge kwaliteit, circulair, flexibel en aanpasbaar voor de toekomst. Met een hecht en multidisciplinair team van 22 enthousiaste mensen werken wij aan prachtige projecten als de Tilburgse LocHal, POST Rotterdam en de Amsterdamse Van Gendthallen. Wij maken de monumenten van de toekomst!

Over de functie
Een ontwerp valt of staat bij de technische uitwerking. Als Technisch Ontwerper/Projectleider bij Braaksma & Roos Architectenbureau ben je dan ook een essentiële schakel in het team. Je ziet toe op het realiseren van een hoogwaardig plan – van de eerste schetsen tot het kleinste technische detail. De projecten waaraan je werkt zijn zeer divers en hebben vaak een hoge complexiteit – zeker wanneer het om herontwikkeling van bijzonder historisch erfgoed gaat. Samen met de architecten vertaal jij het concept naar een maakbaar en duurzaam gebouw met hoogwaardige materialisering en detaillering. Gedurende het hele proces ben jij verantwoordelijk voor het coördineren en bewaken van de kwaliteit van het teken- en modelleerwerk en een soepel verloop van de verschillende ontwerp- en bouwfasen.

Over jou
Naast dat je enkele jaren ervaring hebt als Technisch Ontwerper en/of Projectleider in verschillende projectfasen, heb je een grote voorliefde voor erfgoed. Monumenten fascineren je mateloos en je gaat graag de uitdaging aan om de technische puzzel in historische gebouwen op te lossen. Je bent zelfstandig maar voelt je juist ook fijn als spil in een team van architecten en technisch ontwerpers. Je schrikt niet terug voor harde deadlines en een flinke werkdruk en weet je team juist te motiveren om net dat beetje extra te geven. Jij bewaart de rust en het overzicht in de complexe processen van een project en bent een helder aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en adviseurs. Als je nog geen ervaring hebt opgedaan als Projectleider maar wel de ambitie hebt om je in deze richting te ontwikkelen, nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren!

Wat kun je van ons verwachten?
Bij Braaksma & Roos Architectenbureau kom je terecht in een sfeervolle en creatieve omgeving. Het afgelopen jaar is die omgeving uitgebreid van ons mooie bureau tegenover de Koninklijke stallen in Den Haag naar het thuiskantoor. Samen met jouw collega’s – getalenteerde architecten, technisch ontwerpers en projectleiders, doen we er alles aan om een hecht en betrokken team te zijn, ook op afstand. We hebben goede thuiswerkvoorzieningen en organiseren geregeld inspirerende digitale teamsessies waarbij we onze lopende projecten en onze manier van werken met elkaar bespreken.

Binnen ons team krijg je veel verantwoordelijkheid en alle ruimte om je te ontwikkelen. We moedigen je aan om na te denken over je eigen toekomst en bieden je de mogelijkheid om de kennis en talent te laten groeien.Wij bieden je een salaris conform de cao voor architectenbureaus, afgestemd op jouw opleidingsniveau en ervaring.

Heb jij zin in deze uitdaging en herken jij jezelf in het omschreven profiel? Dan ontvangen wij jouw sollicitatie graag digitaal. Wij vragen je om een motivatiebrief, CV en portfolio. Je kunt deze sturen naar:

m.v.d.sanden@braaksma-roos.nl, t.a.v. Marianne van der Sanden