Wij zoeken een enthousiaste Revit modelleur!

Fulltime – 40 uur
Per direct

Over het bureau

Braaksma & Roos is een Haags architectenbureau met projecten door heel Nederland. Wij hebben een expertise in ontwerpend omgaan met erfgoed. Transformatie en eigentijdse (interieur)ontwerpen gaan bij ons hand in hand. Onze uitdaging ligt in het vinden van de perfect fit waarbij een nieuw programma en de bijzondere kwaliteiten van een bestaand gebouw in optimale balans zijn. Met een ervaren, gedreven multidisciplinair team werken wij aan projecten als de Westergasfabriek, het Eiffelgebouw in Maastricht, de Lochal in Tilburg, het Haags Gemeentemuseum , het oude Station Delft en  BK City – de bouwkundefaculteit van de TU Delft.

Functieomschrijving

Als BIM modelleur vervaardig je bij Braaksma & Roos Architectenbureau tekenwerk in alle fasen van het bouwproces – van eenvoudig tot zeer complex. Daarnaast verwerk je input van adviseurs en integreer je BIM-gegevens. Coördineren en bewaken van de kwaliteit van teken- en modelleerwerk is een belangrijke taak binnen jouw functie.

Jouw profiel

Je bent zeer zelfstandig en gedreven en kunt onder druk efficiënt, accuraat en doelmatig werken. Je hebt een proactieve en resultaatgerichte instelling. Je bent een echte teamspeler met een flexibele houding en sterke communicatieve vaardigheden.

Wat kan je van ons verwachten

Wij bieden jou een fulltime baan (40 uur) in een dynamische en creatieve werkomgeving met een veelzijdig team van architecten, technisch ontwerpers en onderzoekers. Binnen het team krijg je veel verantwoordelijkheid en de ruimte om je binnen jouw functie te ontwikkelen. Wij bieden je een salaris conform de cao voor architectenbureaus.

Functie-eisen

  • je bent Nederlandstalig in woord en geschrift
  • je hebt een afgeronde opleiding HBO Bouwkunde
  • je hebt minimaal 4 jaar werkervaring op een architectenbureau
  • je hebt gevorderde ervaring met REVIT als modelleur in verschillende fasen
  • je beschikt over de relevante kennis betreffende het bouwbesluit en overheidsregelingen
  • je werkt op niveau G conform het Handboek Functie-Indeling Architectenbureaus

Heb jij zin in deze uitdaging? Dan ontvangen wij jouw sollicatie graag digitaal. Wij vragen je om een motivatie, een CV en portfolio.

Braaksma & Roos Architectenbureau
T.a.v. Mevrouw M. van der Sanden
Toussaintkade 52
2513 CL Den Haag