Afscheid Olivier Graeven

Vandaag maken wij bekend dat onze collega en compagnon Olivier Graeven zijn actieve loopbaan bij Braaksma & Roos Architectenbureau na 18 jaar heeft beëindigd.

 

Naast zijn architectenwerkzaamheden vervulde Olivier verschillende managementtaken in de directie. De keuze om te stoppen bij B&R komt voort uit zijn sabbatical van de afgelopen maanden, waarin hij heeft besloten een ander pad te willen inslaan. Olivier: “Ik heb met ontzettend veel plezier bij het bureau gewerkt en ik kijk terug op 18 jaar inspiratie, waardevolle relaties en vooral mooie en complexe projecten. Nu is het voor mij tijd om op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Ik laat een prachtig bedrijf achter met een fantastisch team dat mag werken aan de meest gevarieerde en uitdagende ontwerpopgaven. Ik zal de ontwikkelingen binnen het bureau met veel plezier blijven volgen.”

Als team willen wij Olivier bedanken voor zijn tomeloze inzet, creativiteit en enthousiasme bij onze transformatie- en nieuwbouwopgaven. Wij waarderen zijn werk als architect en verbindende kracht binnen het bureau en met onze opdrachtgevers. De stabiliteit die Braaksma & Roos Architectenbureau heeft gekend ondanks de wisselde marktomstandigheden, is mede aan hem te danken geweest. Wij wensen Olivier alle succes en vele mooie projecten in de toekomst toe!

 

De continuïteit in de projecten van Olivier is door zijn collega’s geborgd. Bij vragen kunt u contact opnemen met partner Marianne van der Sanden: 070 311 49 18 of een e-mail sturen aan m.v.d.sanden@braaksma-roos.nl.