B&R benoemt drie nieuwe partners


Kristof Houben, Christina Kaiser en Matthijs van der Lugt vormen vanaf 2024 samen met Marianne van der Sanden de directie bij B&R. Job Roos stapt daarmee uit de directie, maar zeker niet uit het team. Als aanjager, inspirator en coach blijft hij de komende jaren nog nauw betrokken en aanwezig op het bureau.

De afgelopen jaren werden Marianne en Job voor de dagelijkse leiding al bijgestaan door de drie nieuwe partners. Samen hebben ze gewerkt aan de versteviging en ontwikkeling van het bureau. Met dit nieuwe strategische en slagvaardige bestuur is het bureau gereed voor de toekomst.

B&R werd in 1981 opgericht door Yske Braaksma & Job Roos. Met uiteenlopende projecten in het veld van restauratie, transformatie en contextuele nieuwbouw heeft het bureau een expertise ontwikkeld in ontwerpend omgaan met erfgoed. In het credo ‘wij maken de monumenten van de toekomst’ hanteren we een duurzame aanpak. Met contextueel, adaptief &  toekomstbestendig ontwerp activeren we de authenticiteit van plekken als betekenisvol onderdeel van de leefomgeving.