Privacy statement

close

Braaksma & Roos Architectenbureau respecteert de privacy van u als websitebezoeker. Dit privacy statement beschrijft hoe wij omgaan met persoonsgegevens die wij via onze website verzamelen.

 

Wij verzamelen op drie manieren persoonsgegevens op onze website:

  • Via de tool Google Analytics wordt uw klant-ID gebruikt voor analytische doeleinden, zoals het aantal websitebezoekers en de duur van een bezoek. Zie hier voor het privacybeleid van Google Analytics.
  • Wanneer u op deze website een formulier voor de nieuwsbrief invult verzamelen wij uitsluitend – de door u ingevulde – persoonsgegevens zoals uw naam en e-mailadres. Deze persoonsgegevens gebruiken wij alleen om contact met u op te nemen naar aanleiding van uw reactie.
  • Als u iets toegestuurd wilt krijgen vragen wij ook om uw adresgegevens. Deze persoonsgegevens bewaren wij niet langer dan noodzakelijk en alleen met het doel om contact met u op te nemen. Indien u ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als nodig voor de volledige beantwoording en afhandeling van uw e-mail.

Hoe veilig zijn mijn persoonsgegevens?

Wij hebben maatregelen genomen om te voorkomen dat uw persoonsgegevens worden gestolen, verloren of op een andere wijze onrechtmatig worden gebruikt. Zo maken wij onder andere gebruik van een beveiligde VPN-verbinding. Wij zullen de door u verstrekte persoonsgegevens nooit verstrekken aan derden, tenzij wet- en regelgeving ons hiertoe verplichten.

Hoe kan ik mijn recht tot inzage, correctie en/of verwijdering uitoefenen?

U kunt uw verzoek tot inzage, correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens – bij voorkeur – indienen door een e-mail te sturen naar info@braaksma-roos.nl. Wij zullen daarna op korte termijn, maar uiterlijk binnen twee weken, contact met u opnemen.

Dit privacy statement is voor het laatst gewijzigd op 25 mei 2018. Braaksma & Roos Architectenbureau behoudt zich het recht voor dit privacy statement te wijzigen. Wanneer de tekst wordt aangevuld of gewijzigd, zal dit kenbaar worden gemaakt in het privacy statement.

Braaksma & Roos Architecten BV

Toussaintkade 52
2513 CL Den Haag
+31 (0)70 361 53 63
info@braaksma-roos.nl

KvK: 27 11 0914
Aangesloten bij de BNA
Gear-gecertificeerd

PR/Acquisitie

Marleen Dekker
pr@braaksma-roos.nl

Nieuwsbrief

Sturen

Bedankt voor uw aanmelding!

Parkeertip

Komt u met de auto? Dan raden wij u aan te parkeren in de nabijgelegen Elandstraat.

LET OP: tot eind 2023 vinden er verschillende werkzaamheden plaats rondom de Toussaintkade. De bereikbaarheid van ons kantoor kan soms lastig zijn. De huidige stand van zaken vindt u op deze website.

Privacy Statement