op excursie!

 

Het is maandag morgen, 08:00 stipt. Normaal gesproken hebben we een gezamenlijke weekstart waarin we met het hele team de week doornemen. Maar deze keer startte de week in de touringcar. Het gehele B&R team reisde af naar het zonnige oosten van het land – Nijmegen.

Een stad die niet bepaald om de hoek ligt bij Den Haag, maar waar onze collega’s zich toch vaak laten zien voor bezoekjes aan onze projecten daar. De eerste stop was bij de bouwplaats van ons eigen project Canisius. Onder leiding van Emiel en Thijs werden we rondgeleid door dit project van groot-formaat, om daarna via ons project aan de Staringstraat verder te wandelen naar onze lunchlocatie.

Na een kort bezoek aan het feestelijke concertgebouw De Vereeniging vervolgden we de excursie naar cultuurhistorisch Museum De Bastei. Met een team dat de afgelopen jaren beetje bij beetje groeit was een excursie lang verwacht. Niet alleen om elkaar iets beter te leren kennen, maar ook om onze gezamenlijke interesse in architectuur, vormgeving en cultuur met elkaar te delen!

Natuurlijk eindigde de dag op het terras, om daarna met gesloten ogen door de bus naar huis gebracht te worden.