joey over zijn stage bij b&r

 

Volgens Joey kent nieuwsgierigheid geen grenzen; “Dat klinkt interessant, waarom doen jullie dat zo?”, is een vraag die menig maal door hem gesteld is – zo hield hij iedereen scherp en bij de les. Deze week was alweer de laatste week aan de bureauzijde voor Joey. Het afgelopen jaar liep hij stage bij B&R en hielp onder andere mee aan grote projecten zoals Basecamp en POST Rotterdam.

Hoe kijk je terug op je stage?

“Ik moest wel even wennen aan dat ik gelijk in het diepe gegooid werd. Gelukkig zat ik in een fijne ruimte tussen andere (technisch) ontwerpers aan wie ik al mijn vragen kon stellen. Al snel werd ik bij van alles betrokken – niet als hulpje maar als volwaardig lid van het ontwerpteam. Uiteindelijk heb ik nu mijn eigen deel-projecten waar ik zelf verantwoordelijk voor ben, dat voelt wel goed.”

 

"Ik vond het koffiepraatje op maandagochtend altijd erg leuk. Dan krijg je een inkijkje in een lopend project of vertelt iemand over een mooie plek waar ze geweest zijn. Ook de discussies die daar uit ontstaan zijn interessant."

 

Naast zijn interesse in bouwtechniek en architectuur is hij ook fanatiek sporter en houdt hij van lekker (en natuurlijk gezond) eten! Bewapend met een zakje vol verse groenten en kleurrijke recepten verlaat hij het bureau om binnenkort van start te gaan met een minor in Valencia. Succes!